Meer Zekerheid - Meer Persoonlijke Aandacht - Meer Contact

NotarisPlus: service & zekerheid

NotarisPlus is een lidmaatschap dat u afsluit met een van de vijf notariskantoren. De keuze van het kantoor is aan u. In ruil voor het lidmaatschap kijkt uw notaris elke vijf jaar met u naar alle notariële rechtsgebieden die van belang zijn en worden bestaande stukken gecheckt. U krijgt adviezen en aanbevelingen. Zijn er tussentijds veranderingen in wetten en regelgeving of inzichten die gevolgen kunnen hebben voor uw persoonlijke situatie? Ook dan informeert uw notaris u.


Nieuwsbrief & kennissessies


In de nieuwsbrief NotarisPlus kunt u alles nog eens rustig nalezen. We proberen hierbij vooral te kijken naar informatie die voor u interessant is. Daarnaast nodigen we u persoonlijk en op voorrang uit bij lezingen en kennissessies op onze kantoren. In een klein gezelschap brengt de notaris u op de hoogte van wetsveranderingen en deelt nieuwe inzichten. In een informele sfeer investeren we in een goed en persoonlijk contact met u.Altijd up-to-date

Door u aan te melden voor NotarisPlus komt u niet voor onverwachte zaken te staan; het biedt zekerheid. Zoals de Nederlandse wet regelmatig verandert, doorloopt u ook verschillende levensfasen. Wij denken graag mee over uw toekomst en bieden daarom het exclusieve lidmaatschap van NotarisPlus aan.

Aanmelden

Heeft u interesse in NotarisPlus? Dan kunt u zich aanmelden door het deelnameformulier in te vullen en te kiezen voor een van de zes notariskantoren. Voor het invullen van dit formulier, dient u de algemene voorwaarden van NotarisPlus te accepteren.


Algemene voorwaarden

Door het aanmelden bij NotarisPlus gaat u akkoord met de Algemene Voorwaarden van NotarisPlus